Νίκη με ανατροπή και πρόκριση για τις Απόλλων Ladies

APOLLON LADIES - CSKA 2-1

Τη νίκη με ανατροπή πήραν οι Ladies με 2-1 στον τελικό με τη ΤΣΣΚΑ, με γκολ των Freda και Lockwood και πήραν την πρόκριση στον 2ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησαν τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, με τη μπάλα όμως να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες. Στο 21ο λεπτό είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία για τις Ladies με τη Hmirova να εκτελεί από πλάγια απευθείας φάουλ, την αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά και στην επαναφορά της μπάλας η Freda να μην βρίσκει όπως θέλει τη μπάλα για να σκοράρει, με τις αμυντικούς να αποκρούουν πάνω σχεδόν στη γραμμή. Στο 25΄η Freda και πάλι από πλάγια έπιασε το σουτ αλλά και πάλι η αντίπαλος τερματοφύλακας έσωσε εντυπωσιακά.

Οι αντίπαλες ισορρόπησαν τον αγώνα και στο 32΄μετά από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα των Ladies η Myasnikova με κεφαλιά από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα για να γίνει το 0-1 για τη ΤΣΣΚΑ. Στο 39΄η ομάδα των Ladies ισοφάρισε, όταν η Freda έφυγε πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-1. Μετά και το ένα λεπτό των καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο σκορ 1-1.

Με μεγάλη ευκαιρία για τις Ladies ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο με τη Freda να χάνει το κοντρόλ και να την προλαβαίνει η αντίπαλος τερματοφύλακας στο 51′. Στο 63′ και πάλι η Freda με μια κούρσα από αριστερά πλάγια πλάσαρε αλλά δεν έκανε την καλύτερη επιλογή.

Στο 66′ ήρθε το γκολ για τις Ladies, μετά από σέντρα και γύρισμα στην περιοχή η Lockwood πλάσαρε στα δίκτυα κάνοντας το 2-1. Το παιχνίδι μπήκε στα τελευταία λεπτά με τις φιλοξενούμενες να πιέζουν και τις Ladies να κρατάνε σχετικά εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα.

Μετά και τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τις Ladies να παίρνουν τη νίκη με ανατροπή 2-1 κόντρα στη ΤΣΣΚΑ και παράλληλα την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 

 

Κίτρινες:  Λοκγουντ, Ιωάννου / Γιάνκοβιτς, Ποντσεεβα

Απόλλων Ladies: Μπόλντγουϊν, Λέστερ, Βίσκο, Ρικς, Αμπράμο, Χάγκμαν, Λόκγουντ(89′ Παναγιώτου), Θόρντις(86′ Γιάννου), Χμίροβα, Ιωάννου, Φρέντα(77′ Φονσέκα)

Αναπληρωματικές: Ματθαίου, Χάρντι, Παναγιώτου, Ευστρατίου, Οπόνγκ, Γεωργίου, Φονσέκα, Κυνοσίδου, Γιάννου, Ετίμ, Ανόκιε

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τοντούα, Μιασνίκοβα, Νταμιάνοβιτς, Γιάνκοβιτς, Πλέσκοβα, Πόζντεεβα, Τσερομιρντίνα, Σμιρνόβα, Ονγκουένε, Ορντέγκα(46′ Γκόρντον) Κοζιρένκο

Αναπληρωματικές: Ανανιέβα, Σερμπάκοβα, Καραντάσοβα, Γκόρντον, Πετρόβα, Κοβαλένκο, Γιασένκο, Ερμακόβα, Αλεκσέεβα, Μανουιλόβα, Κίσκονεν, Σκόντα

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy