Η Λυών θέλει Αττίλα Σάλαϊ

Ακόμα μια ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Αττίλα Σάλαϊ

Σύμφωνα με τουρκική εφημερίδα, η Λυών ενδιαφέρεται για να κάνει δικό της τον πρώην αμυντικό του Απόλλωνα και είναι έτοιμη να μπει σε συζητήσεις με τον μάνατζέρ του. 
Η Φενέρμπαχτσε, ζητά 20 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Σάλαϊ, όμως η Γαλλική ομάδα δεν είναι διατεθημένη (για την ώρα) να σπαταλήσει αυτό το μεγάλο ποσό. Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, η Λυών θα προσπαθήσει αρκετά για να κλείσει το deal (με λιγότερα χρήματα) καθώς γνωρίζει τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην Φενέρ. Οι Τούρκοι όμως υποστηρίζουν πως μπορούν να πουλήσουν τον 23χρονο αμυντικό σε αυτά τα μεγάλα ποσά.
Το προηγούμενο διάστημα, γράφτηκε ότι ενδιαφέρον για τον Σάλαϊ, έδειξαν ομάδες, όπως οι Γουέστ Χαμ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Άστον Βίλα και Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Ο Απόλλωνας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 15%, για τον Ούγγρο διεθνή και σε μία ενδεχόμενη πώληση του θα επωφεληθεί οικονομικά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy