Mariusz Stepinski αποκλειστικά στο Lemesosinsports.com – Ο λόγος που ήρθε στον Άρη (video)

Ο Πολωνός επιθετικός μίλησε στην κάμερα του Lemesosinsports.com

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Mariusz Stepinski, μίλησε σήμερα (19/8) στην κάμερα της ιστοσελίδας αποκλειστικά (για πρώτη φορά μετά τον ερχόμενο στην Κύπρο) και αποκάλυψε το λόγο που επέλεξε την ομάδα της Λεμεσού.

Ο 26χρονος Πολωνός επιθετικός έχει κάνει μεγάλη καριέρα μέχρι στιγμής αγωνιζόμενος σε πρωταθλήματα όπως το Ιταλικό, Γερμανικό, Πολωνικό και Γαλλικό. Ήρθε στον Άρη για να κάνει την διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Τι είναι αυτό που έκανε να επιλέξεις τον Άρη: “Ο λόγος που ήρθα στον Άρη είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Να είμαι ειλικρινής δεν γνώριζα αυτό το σωματείο πριν. Ήταν δύσκολη απόφαση να έρθω μετά από την καριέρα που έχω κάνει. Ο ιδιοκτήτης μου εξήγησε το πρότζεκτ και είναι ο κύριος λόγος που ήρθα εδώ.

Πως είναι οι πρώτες σου μέρες στην ομάδα: “Είναι καλά εδώ, πιστεύω υπάρχουν περιθώρια και θέληση για βελτίωσης και αυτό είναι σημαντικό. Σαν ομάδα δεν είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε για να επιτύχουμε τα αποτελέσματα.

Όσον αφορά τον προσωπικό του στόχο στο σκοράρισμα: “Δεν λέω ποτέ για τέτοια πράγματα πριν την έναρξη της σεζόν. Αυτά τα πράγματα δεν βοηθούν ποτέ τους παίκτες. Οπότε δεν μπορώ να πω τον αριθμό των γκολ που θέλω θα σκοράρω. Θέλω να σκοράρω όσα περισσότερα μπορώ. Μπορεί 15, 25, όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο”.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Πολωνού:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy