Δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστεί η Γυναικεία ομάδα του Άρη

Μέλη της ομάδας έδωσαν το παρόν τους στη σημερινή(19/8) εκδήλωση

Στο σημερινό(19/8) event, παρουσίαση του νέου project του Άρης Λεμεσού όπου παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας, οι χορηγοί τα βραχυπρόθεσμα σχέδια των νέων επενδυτών και φυσικά η ποδοσφαιρική ομάδα με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της, αναφορά έγινε και στη νεοσυσταθείσα ομάδα για το Γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Μέλη της ομάδας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ όπως μάθαμε θα υπέρξει και ξεχωριστή εκδήλωση για το Γυναικείο τμήμα. Ήδη η ομάδα έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και ίσως υπάρξουν ακόμα μία ή δύο προσθήκες. Η προετοιμασία για την ομάδα συνεχίζεται καθημερινά στο γήπεδο του Αγίου Τύχωνα, ενώ έχουν προγραμματιστεί και φιλικά παιχνίδια.

 

Στις δηλώσεις που έγιναν στη σημερινή εκδήλωση, έγινε αναφορά στην δημιουργία της γυναικείας ομάδας του Άρη που για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Βλαντιμίρ Φεντέροφ ανέφερε, “ότι ως Άρης, πρέπει να δείξουμε θεμελιώδη προσοχή στην ανάπτυξη και του γυναικείου ποδοσφαίρου. Είμαστε πολύ περήφανοι που για πρώτη φορά στην ιστορία του Άρη δημιουργήθηκε γυναικεία ομάδα. Ελπίζω πραγματικά ότι η γυναικεία ομάδα του Άρη όχι μόνο θα συμμετάσχει στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά θα παλέψει και για τις ψηλότερες θέσεις. Στη γυναικεία ομάδα, προσελκύουμε ποδοσφαιρίστριες όχι μόνο από την Κύπρο αλλά και από τα καλύτερα γυναικεία πρωταθλήματα του κόσμου”.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου, Λύσανδρος Λυσάνδρου στην ομιλία του επίσης αναφέρθηκε στη Γυναικεία ομάδα λέγοντας ότι, “φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία μας δημιουργήσαμε και την πρώτη γυναικεία ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται στο παγκύπριο πρωτάθλημα. Στόχος ο πρωταθλητισμός. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας θα φανεί στο γήπεδο”.

Από την πλευρά του ο CEO της ομάδας, Σβίτοσλαβ Ποντορόζνι αναφέρθηκε και αυτός στη Γυναικεία ομάδα λέγοντας, ότι, “η νέα ομάδα γυναικών τώρα δημιουργείται και έρχονται μεγαλύτερης εμβέλειας παίκτριες από το εξωτερικό. Έτσι ελπίζουμε ότι θα προωθήσουμε το κυπριακό γυναικείο ποδόσφαιρο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy