Καρφί για… Champions League Κολοβός-Αθανασιάδης, ξέρανε τη Μονακό η Σαχτάρ!

Τράβηξε το... σεντόνι η Σέριφ. Η ομάδα των Κολοβού(πέτυχε γκολάρα)-Αθανασιάδη επικράτησε 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και βρίσκεται μια ανάσα από το Champions League. Προβάδισμα για Σαχτάρ-Ζάλτσμπουργκ.

Άλμα πρόκρισης στο Champions League για τη Σέριφ, προβάδισμα για Σαχτάρ και Ζάλσμπουργκ. Η ομάδα της Μολδαβίας επικράτησε 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον Κολοβό να πετυχαίνει γκολάρα για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στους ομίλους της διοργάνωσης. Βασικός ο Έλληνας άσος, όπως και ο Γιώργος Αθανασιάδης κάτω από τα δοκάρια.

Οι Ουκρανοί επικράτησαν 1-0 της Μονακό στη Γαλλία και απέκτησαν το πάνω χέρι για την πρόκριση, όπως και οι Αυστριακοί με το 2-1 (κάνοντας ανατροπή) επί της Μπρόντμπι.

Η Σέριφ έκανε τη μισή και παραπάνω δουλειά μέσα σε δέκα αγωνιστικά λεπτά. Τον δρόμο προς τη νίκη-μισή πρόκριση έδειξε ο Τραορέ στο 45ο λεπτό, όταν και έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας μετά από μπαλιά του Κριστιάνο και εκτέλεσε τον Λιβάκοβιτς. Η Σέριφ μπ’ηκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 54’ έγειρε αισθητά την πλάστιγγα υπέρ της, με τον Δημήτρη Κολοβό να πετυχαίνει γκολαρά με σουτ στην κίνηση μετά από γύρισμα του Γιανσάν. Ο επιθετικός από το Μάλι έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο 80’ και η ομάδα του έραψε πολύ καλή προίκα ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Προβάδισμα, αλλά όχι τόσο ισχυρό βέβαια, πήρε και η Σαχτάρ απέναντι στη Μονακό. Οι Ουκρανοί επικράτησαν 1-0 με τον Πεδρίνιο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο Βραζιλιάνος άσος τα έβαλε με όλη την αντίπαλη άμυνα στο 19ο λεπτό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Μονεγάσκοι πίεσαν για να ανατρέψουν την κατάσταση, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν καν στην ισοφάριση. Οι Γάλλοι απέδειξαν και πάλι ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση.

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy