Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ: “Μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι… λατρεύει να κρατά τη μπάλα και να βγαίνει γρήγορα μπροστά η ΑΕΛ”

Τι ανέφερε ο προπονητής της Καραμπάχ πριν τον επαναληπτικό

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού της Καραμπάχ με την ΑΕΛ παραχώρησε και ο προπονητής των Αζέρων, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ.

Τι ανέφερε:

“Μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στον πρώτο αγώνα, είδαμε τη δύναμη του αντιπάλου. Αυτή η ομάδα λατρεύει να κρατάει τη μπάλα και να πηγαίνει γρήγορα στην επίθεση. Έπαιξαν 11 ξένοι γι’ αυτούς και γενικά, εξ όσων γνωρίζω, υπάρχουν περισσότεροι από 20 στο σύλλογο. Όλα είναι ανοικτά. Παρά ταύτα, παίζουμε στο δικό μας γήπεδο και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Είναι απαραίτητο να πάρουμε πολύ σοβαρά τον αντίπαλο παίζουμε στο δικό μας γήπεδο και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς.

Είναι απαραίτητο να πάρουμε πολύ σοβαρά τον αντίπαλο, γιατί η ΑΕΛ ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκμεταλλευτεί κενά και να μας τιμωρήσει. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάθε ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να χάνει τη συγκέντρωσή του. Πιστεύω ότι αύριο τα παιδιά θα εμφανιστούν ως πραγματικοί μαχητές και ως πραγματικοί επαγγελματίες, θα επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy