Τάρεκ: Τελικά είναι αυτός ο εκλεκτός ή άλλαξαν τα σχέδια

Ο Αιγύπτιος αγωνίστηκε τα ξημερώματα βασικός με τη New York RB

Τις υποχρεώσεις του με τη New York Red Bulls ο Άμρ Τάρεκ, παρά τις πληροφορίες μέσα από τον επίσημο Απόλλωνα που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει με τους “γαλάζιους”, αλλά και να βρίσκεται στην Κύπρο μέχρι και το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε.

Ο Τάρεκ μεταγραφικός ήταν στο βασικό σχήμα της ομάδας του στο παιχνίδι κόντρα στην DC United (1-0) εκτός έδρας, που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας(26/7) στην Ουάσινγκτον, ενώ την περασμένη Πέμπτη ήταν επίσης εντεκαδάτος στην αναμέτρηση κόντρα στην Τορόντο FC. Ο αγώνας έγινε στις 03:07 ώρα Κύπρου τα ξημερώματα.

Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα, εντός της ημέρας θα δώσουν επίσημες διευκρινήσεις αν συνεχίζει να ααπασχολεί ο ποδοσφαιριστής και πότε θα έρθει στην Κύπρο ή αν η περίπτωση του έχει εγκαταλειφθεί και η ομάδα προγραμματισμού ψάχνει κάτι άλλο. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου είχε αναφέρει, όπως και ο εκ των αντιπροέδρων Φάνος Κιννής, ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πρώτος στη λίστα και μετά την προηγούμενη Πέμπτη θα υπάρξουν εξελίξεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy