Προχωρά για μεταγραφές και φιλικό

Ο Παναθηναϊκός κινητοποιείται πιο έντονα για την ενίσχυσή του, ενώ αναζητεί αντίπαλο για φιλικό στη θέση αυτού με την Μπασακσεχίρ που ματαιώθηκε.

Το φιλικό με την Άλκμααρ (3-0) κατέδειξε την ανάγκη ενίσχυσης του Παναθηναϊκού σε αρκετές θέσεις. Οι άνθρωποι της ομάδας εντείνουν τις προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει εντοπίσει συγκεκριμένους στόχους. Οι «πράσινοι» είναι σε επαφές τόσο με στόπερ, όσο και με εξτρέμ, αλλά και φορ και ο Σέρβος τεχνικός ελπίζει πως σύντομα θα υπάρξει αίσια κατάληξη σε αρκετές από αυτές τις υποθέσεις.

Πάντως ο ίδιος είναι κάθετος στο ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι σε θέση να αναβαθμίσουν ποιοτικά τον Παναθηναϊκό και να μην είναι απλά… μπαλώματα. Ο νέος προπονητής της ομάδας στοχεύει σε καλούς παίκτες, οι οποίοι όμως δεν δείχνουν ιδιαίτερη βιασύνη να κλείσουν αν δεν βρουν την πρόταση που θα τους ικανοποιεί απόλυτα.

Στο μεταξύ, μετά την ματαίωση του φιλικού με την Μπασακσεχίρ στις 6 Αυγούστου στο «τριφύλλι» αναζητείται ένας δυνατός αντίπαλος για το πρώτο ματς στη Λεωφόρο με κόσμο μετά την 1η Μαρτίου του 2020. Η τουρκική ομάδα οδήγησε το προγραμματισμένο τεστ σε ακύρωση, προφανώς γιατί δεν ήθελε να μπλεχτεί σε μια αντίστοιχη υπόθεση με αυτή του φιλικού του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ, που ματαιώθηκε και παραλίγο να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy