Με Πελέ και δίλημμα Νταβόρ ή Μάζουρεκ

Το πιθανό πλάνο ενδεκάδας της ΑΕΛ για τον αποψινό αγώνα κόντρα στη Vllaznia

Πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν σήμερα(22/7) για την ΑΕΛ κόντρα στη Vllaznia για το Conferense League και στο “γαλαζοκίτρινο” στρατόπεδο θέλουν όσο τίποτε άλλο το αποτέλεσμα εκείνο που θα τους αυξήσεις τις πιθανότητες πρόκρισης για τον επαναληπτικό.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει καταστρώσει τα πλάνα του και σ΄αυτά περιέχεται και το προτελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γάλλος Πελέ, ενώ ένα μικρό δίλημμα υπάρχει μεταξύ Νταβόρ και Μάζουρεκ με τον δεύτερο να έχει πιο πολλές πιθανότητες να επιλεγεί στο αρχικό σχήμα.

Ο Βοζίνια λοιπόν θα είναι κα΄τω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να απαρτίζεται με Σάντος δεξιά, Ριστέφσκι, Τεισέιρα στο κέντρο και Μαζάν αριστερά. Πιο μπροστά τους θα κινείται ο Μεντόγιεβιτς και απο εκεί και πέρα Μάζουρεκ ή Νταβόρ, Ριέρα η τριάδα της επίθεσης με Τόρες, Πελέ και Τσέποβιτς στην κορυφή.

Στην ΑΕΛ περιμένουν ότι ο κόσμος τους θα έχει αθρόα προσεύλεση στην Ανατολική για να σπρώξει την ομάδα στο σκορ πρόκρισης. Η προπώληση εισιτηρών συνεχίζεται στο AEL Limassol Shop, Οδός Αγίας Ζώνης 12  μέχρι και τις 19:15. Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο Τσίρειο στάδιο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy