Ανακοίνωσε Brandon Averette

Με επίσημη της ενημέρωση η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ, ανακοίνωσε σήμερα(16/7) τη σύναψη συνεργασίας με τον Αμερικάνο point guard, Brandon Averette.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με τον καλαθοσφαιριστή Brandon Averette. Ο Brandon Averette είναι είκοσιτεσσάρων (24) ετών και θα καλύπτει την θέση του Point Guard.

Η συνεργασία με τον Aμερικανό καλαθοσφαιριστή είναι μονοετούς διάρκειας.
Ο Averette ξεκίνησε την καριέρα του στο Richardsson High School του Τέξας οπου ηγήθηκε της ομάδας του με μέσο όρο 22.6 πόντους ανα παιχνίδι, το 2016.

Ο Averette πέρασε τις επόμενες δυο σεζόν στην πολιτεία της Οκλαχόμα όπου έπαιξε συνολικά σε 69 παιχνίδια με τους Οklahoma State Cowboys. Το 2019 -2020 , ο Averret πήρε μετεγραφή στην Utah Valley και την επόμενη σεζόν (2020-2021) στην Βrigham Young Cougars. Να σημειωθεί πως το Brigham University ανοίκει στα είκοσι καλύτερα πανεπιστήμια της ΝCAA (National Collegiate Athletic Association).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy