Φιλική ήττα… που έδειξε αδυναμίες!

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ 3-0

Την ήττα με 3-0 δέχθηκε ο Απόλλωνας στο αποψινό(15/7) φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών στο ΟΑΚΑ.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ για την ΑΕΚ, στο 6ο και 9ο λεπτό με Γκαρσία και Μάνταλο. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα προσπάθησαν να ξεπεράσουν τη ψυχρολουσία και τον Τσόρνιγκερ να αλλάζει το σύστημα του σε 3-5-2.

Η πρώτη τελική για τους “γαλάζιους” ήταν ένα σουτ του Μάρκοβιτς, ενώ στο 34ο λεπτό ο Πίττας πρόλαβε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνά έξω. Ανέβασαν απόδοση οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και ο Ψύχας απείλησε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 41′ ο Γιοβάνοβιτς έσωσε τον Απόλλωνα από το τρίτο γκολ, με δεύτερη προσπάθεια. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0.

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε η ΑΕΚ στην επανάληψη, ενώ για τον Απόλλωνα παρέμειναν οι ίδιοι έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα.

Παρόλο που οι του Απόλλωνα μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκαρσία στο 51ο λεπτό με ατομική ενέργεια έκανε το 3-0. Στο 61′ οι Μαλεκκίδης και Ίντζια μπήκαν ως αλλαγή στις θέσεις των Ψύχα και Χαμάς.

Η τρίτη αλλαγή για τους “γαλάζιους” ήταν ο Παπουνασβίλι στη θέση του Μάρκοβιτς. Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τον Απόλλωνα να δέχεται τη φιλική ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ Αθηνών.

ΑΕΚ: Τσιντώντας, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τζαβέλλας, Λόπες, Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης.

Αναπληρωματικοί: Γκίνης, Θεοχάρης, Μήτογλου, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Μαχαίρας, Τάνκοβιτς.

Απόλλωνας: Γιοβάνοβιτς, Χαμάς, Ουέλινγκτον, Κατελάρης, Φιλιώτης, Μάρκοβιτς, Ντένιτς, Χάμπος, Ζράντι, Πίττας, Ψύχας.

Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Μαλεκκίδης, Σπόλιαριτς, Παπουνασβίλι, Ηροδότου, Ορφανίδης, Ίντζια, Φώτη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy