Ζόρνιγκερ: “Οι παίκτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στο στυλ μου, χρειάζονται κάποια άλλα πράματα και στην επίθεση και στην άμυνα”

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ...

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ, στην Cosmote, μετά την ήττα στο σημερινό (15/7) φιλικό κόντρα στον ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, με 3-0.

Αναλυτικά:

“Πάντα είναι πιο σημαντικό το επόμενο παιχνίδι που έρχεται. Μέσα σε αυτό το διάστημα είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν μαζί μας και αυτό επηρέασε την προετοιμασία μας. Είχαμε κάποια φιλικά που ακυρώθηκαν, κι αυτό μας επηρέασε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στα πρώτα 15 λεπτά να είμαστε ανοργάνωτοι κάπως μέχρι να βρούμε τον ρυθμό μας.

Στη συνέχεια ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες με τον Πίττα, γενικότερα μετά το 15’ είχαμε μια καλύτερη εικόνα. Οι παίκτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στο στυλ μου, μέχρι στιγμής έχουν δεχθεί κάποια πράγματα, αλλά χρειάζονται κάποια άλλα πράματα και στην επίθεση και στην άμυνα. Οι παίκτες που μας λείπουν έχουν επηρεάσει το παιχνίδι και ελπίζω ότι μέχρι το επόμενο παιχνίδι να είναι κοντά μας”.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy