Φανούριος: “Καθρέφτης το γήπεδο για Janga, έχουμε έλλειψη φιλικών”

Δηλώσεις έκανε σήμερα(9/7) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, με δηλώσεις του σήμερα(9/7) στον Super Sport Fm, ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη συζήτηση που γίνεται για κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, για τον Αμίνι, όπως και σε άλλα θέματα που αφορούν τους “γαλάζιους”.

Αναλυτικά:

Για την κάρτα φιλάθλου: “Είναι πάγια θέση του Απόλλωνα η πλήρη κατάργηση της κάρτας φιλάθλου και το άνοιγμα των σταδίων για το φίλαθλο κοινό. Ευελπιστούμε ότι η θέση μας θα ακουστεί, ενώ βλέπουμε και άλλες ομάδες να τάσσονται προς αυτή την κατεύθυνση”.

Για την αλλαγή του προγράμματος προετοιμασίας: “Προσπαθούμε βάση και των συνθηκών, να προσφέρουμε στην ομάδα τις κατάλληλες συνθήκες για να προετοιμαστεί. Σίγουρα δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε, όμως συνεχίζουμε. Θα ταξιδέψουμε την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα, κατευθείαν από την Πάφο και θα επιστρέψουμε για την τελική ευθεία του προγραμματισμού μας για τον πρώτο Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι”.

Για την Ζίλινα: ‘Γνωρίζαμε για τη Ζίλινα, ήταν το φαβορί. Παρά το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών της, διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είχε μία πτώση γιατί πούλησε ποδοσφαιριστές της, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος, όμως εμείς θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση”.

Για το μεταγραφικό: “Σίγουρα έχουμε έλλειψη από φιλικά παιχνίδια. Προσπαθούμε να καλύψουμε αυτό το κενό. Σε ότι αφορά τον Γιάνγκα, καθρέφτης είναι το γήπεδο. Σίγουρα για να τον επιλέξει η ομάδα του προγραμματισμού, κάτι θα έχουν δει, όμως θα περιμένουμε να τον δούμε στο γήπεδο”.

Για Αμινί: “Ο ποδοσφαιριστής είναι σε καραντίνα, θα τον δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα εξελιχθεί. Πάντως, τα πήγαινε εξαιρετικά το προηγούμενο διάστημα, θα δούμε τι θα γίνει μαζί του”.

Για Γκεριέρ: “Είναι σημαντική προσθήκη η παραμονή του στη διάθεση του προπονητή. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, κορυφαίος στη θέση του”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy