Φιλική ισοπαλία για ΑΕΛ

Στο ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το σημερινό (5/7) 2ο φιλικό της ΑΕΛ, στην Αυστρία όπου προετοιμάζεται κόντρα στη Βολουντάρι.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο με την ομάδα της ΑΕΛ, να πιέζει ψηλά τον αντίπαλο και να έχει περισσότερη κατοχή της μπάλας. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου η ομάδα της Βολουντάρι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε και οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα στο ισόπαλο 0-0.

ΕΔΩ Live η αναμέτρηση

Στην επανάληψη ο Ντούσαν Κέρκεζ προχώρησε σε αλλαγές, όπως ήταν λογικό με τον Έλμπερ που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο φιλικό, να παίρνει τη θέση του Βοζίνια.

Στην επανάληψη δεν είχαμε και πάλι κάτι το αξιόλογο με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί με σκορ τη “λευκή¨ισοπαλία 0-0!

Οι πρώτοι έντεκα του Κέρκεζ: Βοζίνια, Σωτηρίου, Τεισέιρα, Μαζάν, Παντελή, Μεντόγιεβιτς, Νταβόρ, Ρέινολντς, Μάζουρεκ, Τόρες και Τσέποβιτς.

11άδα 2ου ημιχρόνου: Έλμπερ, Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Σάντος, Αβραάμ, Νταβόρ, Ρέινολντς, Ριέρα, Παντελή, Μαίντεβατς, Μπάμπιτς.

Βολουντάρι: R îmniceanu, Ricardinho, Tamas, Arma ș, Vlad, Ilie, Tavares, Duck, N. Red, M Lopes, Angelov

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy