Φιλική ήττα στο πρώτο φιλικό

Ηττα με 1-0 για την ΑΕΛ...

Την ήττα με 1-0 δέχθηκε η ΑΕΛ στο σημερινό (2/7) πρώτο φιλικό προετοιμασίας της κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας, στην Αυστρία.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0. Αν εξαιρέσουμε κάποια σουτ και από τις δύο ομάδες δεν είδαμε κάτι το αξιόλογο.

Στην επανάληψη ο Ντούσαν Κέρκεζ επέλεξε διαφορετική εντεκάδα. Το παιχνίδι δεν είχε κάτι το αξιόλογο μέχρι το δοκάρι του Τόρες στο 56′. Ο Τόρες μέσα στη περιοχή, έκανε το πλασέ η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 76ο λεπτό, οι Ρώσοι σκόραραν με σουτ του Lesovoy. Παρά τις όποιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με την ΑΕΛ να δέχεται τη φιλική ήττα με 1-0.

ΕΔΩ Live η αναμέτρηση

Συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν αφού τα φιλικά παιχνίδια είναι μόνο για τους προπονητές.

AΕΛ (1ο ημίχρονο): Κεραυνός, Κέρκεζ, Ριστέφσκι, Αβραάμ, Σάντος, Μεντόγεβιτς, Μάζουρεκ, Ρεϊνολντς, Έουλερ, Ανδρέου, Τσέποβιτς.

ΑΕΛ (2ο ημίχρονο): Βοζίνια, Σωτηρίου, Τεσέιρα, Παντελή, Μαζάν, Μανέ, Ριέρα, Νταβόρ, Τόρες, Ανδρέου, Μαϊντεβατς

Ντινάμο: Igor Leshchuk, Zaurbek Pliev, Sergey Parshivlyuk, Dmitri Skopintsev, Aleksandr Kutitskiy, Arsen Zakharyan, Igboun, Vyacheslav Grulev, Clinton N’Jie, Gladyshev, Galkin, Sazonov, Lesovoy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy