Τσιάρτας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Για εμάς το Euro θα είναι πάντα σαν να συνέβη χθες»

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για τη συμμετοχή του στο φιλικό των «Legends 2004» με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Την Τετάρτη (30/6) διεξήχθη φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους «Legends 2004» και το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, «Ζήσε Αθλητικά» στο γήπεδο του Ατρομήτου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών και την ενημέρωση του κοινού.

Εκεί, έδωσαν το παρών αρκετοί παίκτες από τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, αλλά και πολλοί Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές από διάφορους χώρους του αθλητισμού.

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM για τη σημασία του φιλικού και το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν όσοι συμμετείχαν στο εγχείρημα αυτό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ονειρική πορεία της Ελλάδας στο Euro 2004 καθώς φέτος συμπληρώνονται 17 χρόνια από το έπος στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βασίλης Τσιάρτας στον bwinΣΠΟΡ FM:

Για το φιλικό παιχνίδι των «Legends 2004» και το μήνυμα κατά των ναρκωτικών: «Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Μακριά από τα ναρκωτικά. Καμία επαφή, καμία δοκιμή. Είναι κάτι το οποίο μπορεί να μην αντιμετωπιστεί ποτέ και στο τέλος να σε καταστρέψει. Είναι κρίμα να γίνεται χρήση, αλλά και να εξαρτώνται πολλοί άνθρωποι από τα ναρκωτικά. Πιστεύω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να επικοινωνήσουμε στον κόσμο».

Για τη συμπλήρωση 17 χρόνων από την ονειρική πορεία της Εθνικής Ελλάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας: «Οι αναμνήσεις δεν ξεχνιούνται. Είναι μια επιτυχία που παρότι περάσανε 17 χρόνια, για εμάς θα είναι πάντα σαν χθες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάθε χρόνο τέτοια εποχή θυμόμαστε πόσο σημαντικό ήταν για την Ελλάδα και για όλους τους Έλληνες αυτή η τεράστια επιτυχία».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy