Ντεσάμπ: «Είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτούμε τον αποκλεισμό, δε φταίει ο Εμπαπέ»

Στο γεγονός πως η Γαλλία θα πρέπει να κοιτάξει πλέον τις επερχόμενες διοργανώσεις στάθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά τον αποκλεισμό από την Ελβετία στους «16» του Euro.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τόνισε πως η πρόκριση στους «16» έφερε νέο τουρνουά και πως ήταν καταπληκτική η αντίδραση της Ελβετίας μετά το 3-1, στάθηκε στην αλλαγή τακτικής και κάλυψε τον Κιλιάν Εμπαπέ για το καθοριστικό χαμένο πέναλτι.

Αναλυτικά: «Μετά την πρόκριση στους “16”, είπαμε πως είναι ένα νέο τουρνουά. Αντιμετωπίσαμε έναν δυνατό αντίπαλο. Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 3-1, αλλά η Ελβετία μπόρεσε να αντιδράσει καλύτερα στο τέλος. Τα πέναλτι παραμένουν πέναλτι, μας πονάει ο αποκλεισμός αλλά πρέπει να τον αποδεχτούμε».

Για τον Κιλιάν Εμπαπέ, είπε: «Όλοι περίμεναν πολλά από τον Εμπαπέ. Πήρε την ευθύνη να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι, κανείς δεν τον πρέπει να τον κατηγορήσει. Υπάρχει στεναχώρια, αλλά, εφόσον αποκλειστήκαμε, μάλλον το αξίζαμε.

Έκανα κάποιες αλλαγές στην τακτική της ομάδας με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, λόγω απουσιών. Δεν λειτούργησε, γιατί η Ελβετία μας δημιούργησε προβλήματα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy