Ο Νόιερ «απειλεί» Κασίγιας-Μπουφόν για το ρεκόρ συμμετοχών

Η Γερμανία ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι της στο φετινό Euro απέναντι στη Γαλλία (22:00) και ο Μάνουελ Νόιερ την δική του αναρρίχηση προς την απόλυτη κορυφή των κίπερ, που κρατούν προς το παρόν Κασίγιας και Μπουφόν.

Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας έγραψε ιστορία εντός των ορίων της Νασιονάλμανσαφτ. Ο Μάνουελ Νόιερ έπιασε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών κι έγινε έτσι ο πρώτος Γερμανός τερματοφύλακας που «σπάει» το φράγμα της 100άρας.

Πλέον, είναι η ώρα για τις επίσημες υποχρεώσεις, αλλά και για τα ακόμη πιο σπουδαία ρεκόρ για το εμβληματικό «1» της εθνικής Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου.

Ο 35χρονος κίπερ στοχεύει στον τίτλο του ρέκορντμαν σε τελικές φάσεις Euro, τον οποίο προς το παρόν κρατούν χέρι-χέρι οι Ίκερ Κασίγιας και Τζιανλουίτζι Μπουφόν με 31 συμμετοχές.

Προς το παρόν, ο Νόιερ μετρά 27, το ντέρμπι με τη Γαλλία στην πρεμιέρα θα είναι η εμφάνιση Νο28 και χρειάζεται επομένως άλλες τρεις για να τους ισοφαρίσει και τέσσερις για να τους προσπεράσει μια για πάντα.

Όλα αυτά προϋποθέτουν, βέβαια, ότι τα Πάντσερ θα προκριθούν από το «γκρουπ» του θανάτου, έστω και ως καλύτεροι 3οι. Αν αυτό, λοιπόν , συμβεί και η ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ περάσει και το πρώτο νοκ-άουτ, πάντα με βάση ότι ο Νόιερ θα είναι υγιής κι αναντικατάστατος κάτω από τα γκολπόστ της, τότε ο τίτλος του ρέκορντμαν θα περάσει κι επίσημα στα χέρια του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy