“Καθάρισε” με 3άρα η Αυστρία…

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Αυστρία λύγισε τη μαχητική Βόρεια Μακεδονία, επικρατώντας 3-1 στο Βουκουρέστι και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στον τρίτο όμιλο

Έπαιξε με τη… φωτιά για κάτι παραπάνω από 70 λεπτά η Αυστρία, ωστόσο στο τέλος δεν κάηκε. Αντιθέτως χάρη στα τέρματα των νεοεισελθώντων Γκρέγκοριτς (78′) και Ανραούτοβιτς (90′) έφτασε στο 3-1 επί της αξιόμαχης Βόρειας Μακεδονίας στην «Αρένα Νατσιονάλα» στο Βουκουρέστι, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο.

Η ομάδα του Φράνκο Φόντα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της αντιπάλου. Από την άλλη, Βόρεια Μακεδονία στην παρθενική συμμετοχή της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παρουσίασε καλό πρόσωπο, βάζοντας δύσκολα στους Αυστριακούς.

Επιπλέον, ιστορία έγραψε ο Πάντεφ με το γκολ που σημείωσε στο 28′ και ισοφάρισε προσωρινά το τέρμα του Λάινερ στο 18′, καθώς σε ηλικία 37 ετών και 231 ημερών έγινε ο δεύτερος γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy