Δεκαετές συμβόλαιο στον Μονκαγιόλα!

Η Οσασούνα θέλησε να κάνει γνωστό προς τους... ενδιαφερόμενους πως δύσκολα θα αφήσει τον Γιον Μονκαγιόλα να αποχωρήσει από την ομάδα.

Δεν το… κουνάει από την Οσασούνα ο Γιον Μονκαγιόλα! Η ισπανική ομάδα θέλησε να δείξει προς τους ενδιαφερόμενους ότι δεν θα τον αφήσει να φύγει εύκολα, αλλά και προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πως θέλει να βασίσει πάνω του τα πλάνα της.

Κάπως έτσι, η Οσασούνα ανακοίνωσε πως ο Γιον Μονκαγιόλα επέκτεινε το συμβόλαιό του! Οχι για ένα ή δύο χρόνια αλλά για… δέκα! Συγκεκριμένα, το νέο συμβόλαιο 23χρονου χαφ έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2031! Πρόκειται για μια κίνηση που δεν την συναντάμε εύκολα στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά σαφώς δείχνει τις προθέσεις της Οσασούνα.

Ο Μονκαγιόλα φέτος μέτρησε 36 εμφανίσεις με 2 τέρματα στην La Liga. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Οσασούνα, έχοντας παίξει για μισό χρόνο και στην Ιρούνια, όταν ήταν 17 ετών.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy