Τριάρα επί της Αρμενίας στην πρόβα τζενεράλε της Σουηδίας

Η Σουηδία επικράτησε 3-1 της Αρμενίας στην Σόλνα στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία. Σκόραρε ο Μπεργκ.

Δείγμα θετικό για την εθνική Σουηδίας στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του Euro 2020 και την αναμέτρηση με την Ισπανία (14/6). Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν 3-1 της Αρμενίας στη Σόλνα, με τον Μάρκους Μπεργκ να μπαίνει αλλαγή στο 72′ και να πετυχαίνει το τελευταίο τέρμα τους.

Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Φόρσμπεργκ με απαυθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το δεύτερο γκολ για την Σουηδία ήρθε στο 34′, με κεφαλιά του Ντάνιελσον.

Οι Αρμένιοι μείωσαν σε 2-1 στο 64′ με τον Μπιτσακσιάν, με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να γράφει το 3-1 στο 85′.

Η σύνθεση της Σουηδίας: Όλσεν, Λούστιγκ (72′ Κραφτ), Ντάνιελσον, Λίντελοφ, Μπένγκτσον, Λάρσον (46′ Κλάεσον), Έκνταλ (72′ Σβάνμπεργκ), Όλσον, Φόρσμπεργκ (85′ Σέμα), Κουλουσέφσκι (72′ Κουάισον), Ίσακ (72′ Μπεργκ)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy