Το… σήκωσε η Μπρόντμπι

Η Μπρόντμπι νίκησε με 2-0 την Νόρτζελαντ την Δευτέρα (24/05) κι εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Δανία, χάρις στα τέρματα των Βίγκεν και Σλιμάν.

Με τον τρόπο αυτό μπήκε τέλος σε μία μακρά περίοδο (16 ετών) χωρίς τρόπαιο για την ομάδα της Κοπεγχάγης, με τους οπαδούς να βγαίνουν στους δρόμους της πρωτεύουσας της σκανδιναβικής χώρας και να πανηγυρίζουν δεόντως.

Οι χιλιάδες φίλαθλοι της Μπρόντμπι παρακολούθησαν ένα νευρικό πρώτο μέρος και χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο 45ο λεπτό για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Νόρτζελαντ ο Βίγκεν, με τον Σλιλάν να «χτυπά» επτά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και να «σφραγίζει» τον 11ο τίτλο της ομάδας.

Με το σφύριγμα της λήξης οι φίλοι της ομάδας της Κοπεγχάγης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι έγιναν ένα «κουβάρι» με τους παίκτες, γιορτάζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γεγονός που ελάχιστοι πίστευαν στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Η Μπρόντμπι έκλεισε τη σεζόν με 61 βαθμούς, έναν μπροστά από την Μίντιλαντ, η οποία επιβλήθηκε με 4-0 της Άαρχους, στο τελευταίο τους ματς της σεζόν, και έξι μπροστά από την τρίτη, Κοπεγχάγη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy