Φλικ:«Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την Εθνική»

Αντικαθιστά τον Γιοακιμ Λεβ στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας

Ο Χάνσι Φλικ διαβεβαίωσε σήμερα ότι απομένουν να διευθετηθούν τελικές λεπτομέρειες πριν από την επίσημη πρόσληψη του από την γερμανική ομοσπονδία, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γιόακιμ Λεβ, στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, μετά το Euro 2020.

«Έχω μιλήσει με τη DFB (γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου) και όλοι γνωρίζουν πόσο νοιάζομαι για την Εθνική ομάδα», είπε στους δημοσιογράφους, «αλλά υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να επιλυθούν. Τώρα έχει να κάνει με λεπτομέρειες».

Την Τρίτη, ο διευθυντής της DFB, Όλιβερ Μπίρχοφ επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις ήταν πολύ προχωρημένες: «Δεν νομίζω ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αλλά θα ήθελα να διευθετηθούν τα πάντα πριν από το Euro», είχε πει.

«Όταν όλα είναι έτοιμα, μπορούμε να το ανακοινώσουμε γρήγορα», δήλωσε ο Φλικ, ο οποίος θα βρεθεί αύριο για τελευταία φορά στον πάγκο της Μπάγερν εναντίον της Άουγκσμπουργκ.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η εφημερίδα Abendzeitung του Μονάχου, έκανε γνωστό- χωρίς να προκαλέσει καμία διάψευση – ότι ο 56χρονος Φλικ, θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών για να ηγηθεί της γερμανικής Εθνικής ομάδας μετά το Euro.

Ο Λεβ, έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα «πάντσερ», αμέσως μετά το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy