Επιστρέφει ο Εμμανουηλίδης

Δύσκολα θα συνεχίσει στην Φορτούνα Σιτάρντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ολλανδική ομάδα, δεν της επιτρέπουν να πληρώσει την οψιόν αγοράς του στον Παναθηναϊκό.

Στην τελική συμφωνία για τον δανεισμό του 20χρονου επιθετικού που έγινε ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τη Φορτούνα την τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών, είχε συμπεριληφθεί οψιόν ύψους 500.000 ευρώ (συν ποσοστό μεταπώλησης 30%), την οποία οι Ολλανδοί έχουν δικαίωμα να την ενεργοποιήσουν έως τις 15 Ιουνίου.

Ο Εμμανουηλίδης κατέγραψε μόλις 6 συμμετοχές σαν αλλαγή (80 λεπτά στο σύνολο) στην τετράμηνη παρουσία του στην Ολλανδία με απολογισμό ένα γκολ κόντρα στην Έμεν, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Φορτούνα θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Ήδη ο γνωστός Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλίτζαλι, εκ των βασικών χρηματοδοτών της Φορτούνα, έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας και ο ολλανδικός σύλλογος αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποι της Φορτούνα έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας να πληρώσουν την ύψους μισού εκατ. ευρώ οψιόν αγοράς του Εμμανουηλίδη σε βάθος… τριετίας. Κάτι που απορρίφθηκε απ’ τους «πράσινους», που ξεκαθάρισαν πως για να συνεχίσει ο Εμμανουηλίδης στην Ολλανδία θα πρέπει μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες (έως 15/06) να καταβληθεί όλο το ποσό που είχε συμφωνηθεί τον Ιανουάριο.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο κι όπως όλα δείχνουν ο Εμμανουηλίδης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και θα δώσει το «παρών» στην πρώτη της ομάδας στις 28 ή 29 Ιουνίου, προκειμένου να αξιολογηθεί από τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού» στην προετοιμασία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy