Αποκαλυπτικό: Στην έξοδο ο Ριέρα

Οδεύει προς την έξοδο ο Ριέρα... μετά τις οικονομικές διάφορες

Όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι της ΑΕΛ με τον Σίτο Ριέρα θα χωρίσουν, μετά και τις διαφορές στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ριέρα αν και έχοντας συμβόλαιο με την ΑΕΛ και για την νέα χρονιά, είχε υπογράψει 1+1 με αυτόματη ανανέωση βάση συμμετοχών, πριν λίγες μέρες εξέφρασε την επιθυμία του όπως του γίνει αύξηση στο υπάρχον συμβόλαιο του, λόγω των χαμηλών απολαβών που είχε. Έτσι λοιπόν οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι, αφού από πλευράς της ΑΕΛ υπήρχε η πρόθεση να δώσει κάτι περισσότερο στον ποδοσφαιριστή.

Όπως πληροφορούμαστε η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε μεγάλη αύξηση σε σχέση με αυτά που παίρνει και κάπου εκεί φαίνεται να χάλασε η δουλειά. Η ΑΕΛ δεν έκανε αποδεκτά τα θέλω του ποδοσφαιριστή κάνοντας την αντιπρόταση της, που δεν άφησε ικανοποιημένο το Ριέρα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι πληροφορίες του lemesosinsports.com αναφέρουν ότι ο Ριέρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ, αν και διατηρεί συμβόλαιο και την νέα χρονιά. Άλλωστε όπως σας είχαμε πληροφορήσει ο Ντούσαν Κέρκεζ ψάχνει στην Αργεντινή για δεκάρι, Καλοβλέπει δεκάρι από τη χώρα του τανγκό…, ενώ στα υπόψιν βρίσκεται και ο Φλορεντίν Ματέι, ο οποίος αποχώρησε από τον Απόλλωνα.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy