Βλάνταν Ίβιτς για Απόλλωνα

Βλάνταν Ίβιτς σε πρώτο πλάνο για να αναλάβει τον Απόλλωνα

Ο Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται αυτή την στιγμή σε πρώτο πλάνο για να διαδεχθεί το Γιάννη Πετράκη στον πάγκο των “γαλάζιων”.

Όπως πληροφορούμαστε ο Νίκος Κίρζης προσέγγισε ξανά τον Σέρβο τεχνικό ώστε να το πείσει να κατέβει στο νησί για λογαριασμό του Απόλλωνα, μία κίνηση που αν γίνει θα φέρει μεγάλη ευφορία στις τάξεις των “γαλάζιων”, αφού ο Ίβιτς είναι καταξιωμένος προπονητής και γνωρίζει από πρωταθλητισμό.

Το θέμα Βλάνταν Ίβιτς είχε απασχολήσει ξανά τον Απόλλωνα, μετά την ήττα από την ΑΕΛ (15/2), όταν ο Γιάννης Πετράκης βρισκόταν μία ανάσα από την αποχώρησή του, αλλά τελικά είχε παραμείνει στο Κολόσσι. Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του lemesosinsports.com 16/2/2021 – Βλάνταν Ίβιτς για Απόλλωνα.

Η περίπτωση του πρώην τεχνικού των ΠΑΟΚ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Γουότφορντ δεν είναι εύκολη και όπως είχαμε γράψει παλαιότερα σημαντικό ρόλο θα παίξει οι καλές προσωπικές σχέσεις που διατηρεί μαζί του ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης.

Το προφίλ του Ίβιτς:

Έναν χρόνο μετά την παραίτησή του από την ενεργό δράση, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ως προπονητής της ομάδας νέων κάτω των 20, ενώ στις 9 Μαρτίου 2016 ανέλαβε ως προπονητής και την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2017 κατέρριψε το ρεκόρ, με την ομάδα του ΠΑΟΚ, που ήδη κατείχε ως προπονητής ο Χουμπ Στέφενς, πέντε (5) συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Επίσης ηγείται ενός εντυπωσιακού σερί 14 νίκες σε 17 ματς.

Κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 2017 επί της ΑΕΚ με 2-1, ενώ ένα χρόνο αργότερα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε για δυο συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα με ένα εκπληκτικό αηττητο σερί, γίνοντας πολύ αγαπητός στο Ισραήλ αφού ψηφίσθηκε ως ο καλύτερος προπονητής της χώρας! Το καλοκαίρι του 2020 ανέλαβε ως προπονητής την αγγλική Γουότφορντ, από την οποία αποχώρησε 5 μήνες μετά .

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy