“Για να δημιουργήσεις το μέλλον πρέπει να πληρώσεις και κάποιο τίμημα”

Δηλώσεις Γιαννάκη Ποντικού προπονητή Καρμιώτισσας

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιαννάκη Ποντικού, προπονητή της Καρμιώτισσας, μετά το τέλος του σημερινού(28/4) αγώνα με τη Δόξα και την ήττα της ομάδας του με το βαρύ 6-1.

“Είναι ένα βαρύ σκορ που με αφήνει πολύ απογοητευμένο. Έμαθα στο ποδόσφαιρο να κρατιέμαι από τα θετικά. Τα θετικά ήταν η συμμετοχή κάποιων νεαρών από τις Ακαδημίες και ειδικά για τον Δημητρίου να πω ότι κερδίσαμε έναν ποδοσφαιριστή. Είναι εξελίξιμος και είναι το κέρδος απ’ αυτό το ματς.

Το σκορ στο τέλος της ημέρας, παρά τις απουσίες μας, μας αδικεί. Κάναμε εύκολα λάθη και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, θα συνεχίσουμε να τελειώσουμε και θα αξιοποιήσουμε το υλικό μας και ειδικά τους νεαρούς.

Είναι σκληρό, όταν δέχεσαι τέτοιες ήττες, αλλά για να δημιουργήσεις το μέλλον πρέπει να πληρώσεις και κάποιο τίμημα. Δεν θα τα βάλουμε κάτω, θα δουλέψουμε με τους νεαρούς για να μπορούν να είναι πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy