Ήττα για Καρμιώτισσα, απέκρουσε πέναλτι ο Παπλωματάς

ΔΟΞΑ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 6-1

Την ήττα γνώρισε η Καρμιώτισσα στον σημερινό(28/4) εκτός έδρας αγώνα της κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο με 6-1. Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Στό πρώτο ημίχρονο η Καρμιώτισσα βρέθηκε να χάνει με 2-1. Η ομάδα της Δόξα προηγήθηκε με τον Μπιλάλ στο 16΄μετά από ασταθή απόκρουση του Παπλωματά. Ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι του Σαντίκ στο 21΄, για να έρθει ο επιθετικός της Δόξας και να κάνει το 2-0 στο 24΄. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-1 με τον Σάσι να σκοράρει στο 36΄για την Καρμιώτισσα.

Στην επανάληψη και μέχρι το 60ο λεπτό η Δόξα πέτυχε άλλα δύο τέρματα με κεφαλιά του Καρλίτος στο 54΄και ωραίο τακουνάκι του Σαντίκ στο 59΄και πλέον ο νικητής είχε καθοριστεί. Η Καρμιώτισσα αξίζει να αναφέρουμε ότι άρχισε τον αγώνα με αρκετούς νεαρούς, ενώ στην εξέλιξη του αγώνα πέρασαν και κάποιοι άλλη ως αλλαγή. Ρομό και Μπουμπακαρί ήταν οι εκφραστές κάποιων επιθετικών ενεργειών των φιλοξενούμενων στο 2ο ημίχρονο.

Η Δόξα συνέχισε να σκοράρει και στο 71΄ήταν η σειρά του Τραιτσέφσκι να κάνει το 5-1 με διπλή προσπάθεια. Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τη Δόξα να πετυχαίνει και έκτο γκολ στο 89΄με τον Ασαμόα.

Δόξα: Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς (Ζίλσον 57′), Χριστοφή, Σαντίκ, Καλό (Κίκας 57′), Ασαμόα, Μπιλάλ (Λουίς Κάρλος 57′), Τραϊτσέφσκι, Γκολομπάρτ (36′ Μουκτάρης) και Άδωνη

Καρμιώτισσα: Παπλωματάς, Μπουμπακαρί(72΄Χέρσκοβιτς), Ρομό, Χρυσοστόμου (Χατζηβασίλης 61′), Κωμοδίκης, Σασί, Σάββα, Καψός, Δημητρίου (Ντουάρτε 61′, 79΄Γεωργίου), Ρέινολντς και Νεοφύτου (Ορφανίδης 61′).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy