Γιούστε, Ντένιτς, Μάρκοβιτς … και Γιαννιώτας στο όριο!

Κίνδυνος για τέσσερις ποδοσφαιριστές στον Απόλλωνα λόγω καρτών!

Για να έχει αντίκρισμα η νίκη κόντρα στην ΑΕΛ θα πρέπει ο Απόλλωνας να ξεπεράσει νικηφόρα το αυριανό(25/4) εμπόδιο της ΑΕΚ, που μετά τη φυγή του Σωφρόνη Αυγουστή κανείς δεν γνωρίζει πως θα παρουσιαστεί.

Στον αυριανό αγώνα λοιπόν του Τσιρείου, κανονικά θα βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, οι Πέδρο και Ρομπέρζ που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες, ενώ θα απουσιάσουν από τον μεθεπόμενο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι στο όριο, οι Ντένιτς, Γιούστε, Γιαννιώτας και Μάρκοβιτς και στην περίπτωση που δεχθούν κάρτες τότε θα πρέπει να κάτσουν και αυτοί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού ο τελευταίος με Ομόνοια θα είναι όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος!

Βέβαια εδώ που έφτασε το πρωτάθλημα, οι παρόντες είναι αυτοί που θα δώσουν τα πάντα. Ένα, ένα βήμα λοιπόν και βλέπουν στον Απόλλωνα στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy