Το πάλεψε αλλά λύγισε στο τέλος!

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (2-4)

Την ήττα με 4-2 δέχθηκε από τον Εθνικό Άχνας η Καρμιώτισσα εντός έδρας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Ένα γεμάτο από φάσεις πρώτο ημίχρονο είχαμε στο “Στέλιος Κυριακίδης” από τις ομάδες της Καρμιώτισσας και του Εθνικού Άχνας. Από το πρώτο 45λεπτο κρατάμε τα δύο γκολ, πρώτα του Εθνικού Άχνας με τον Περατικό με ωραία λόμπα εκτός περιοχής και τον Ισμαέλ Σάσι να ισοφαρίζει σε αντεπίθεση της Καρμιώτισσας πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν το γκολ του Εθνικού προηγήθηκε κραυγαλέα ευκαιρία για την Καρμιώτισσα με τον Χατζηβασίλη που δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα. Μετά το γκολ του ο Εθνικός πίεσε για δεύτερο γκολ όμως η τύχη χαμογέλασε στην Καρμιώτισσα που ισοφάρισε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

“Χορταστικό” ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα της Καρμιώτισσας να λυγίζει στο τέλος και να δέχεται την ήττα με 3-2. Αν και μπήκε δυνατά στην επανάληψη και σκόραρε κάνοντας το 2-1 με τον Χατζηβασίλη στο 53΄, εντούτοις ο Εθνικός απάντησε με γκολ του Ηλία στο 71΄και με τον Ουαλί στο 88΄να κάνει την ανατροπή. Στις καθυστερήσεις ο Εθνικός διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με τον Κουμή, με την Καρμιώτισσα παρά την προσπάθεια της να δέχεται την ήττα.

Κίτρινες: Πέρεζ / Ιωάννου, Ντέιβισον

Καρμιώτισσα Παπλωματάς, Ευσταθίου, Σάσι Μ, Χριστοφή, Πέρεζ, Σασί Ι(64΄Ρομό), Χατζηβασίλης, Χρίστου, Καψός, Χέρτσκοβιτς(74΄Κωμοδίκης) και Νεοφύτου.

Εθνικός Άχνας: Μπογκατίνοφ, Ουαλί, Ιωάννου(46΄Σάβιτς), Περατικός, Μιγκελίτο, Παπαγεωργίου, Ντεϊβισον, Ζάκπα(55΄Μ.Ηλία), Γκόρουπετς, Χριστοφή και Μαϊντεβατς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy