Με Ομόνοια “δάσκαλος”, με Ανόρθωση δεν κάνει…με ΑΕΛ βλέπουμε!

Οι απόψεις από τους φίλους του Απόλλωνα για τον προπονητή, Γιάννη Πετράκη, αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα, από παιχνίδι σε παιχνίδι

Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ οι φίλοι του Απόλλωνα μετά τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια βρίσκονταν σε πελάγη ευτυχίας, ψες και σήμερα μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση οι περισσότεροι είναι σκεφτικοί. Μπορεί η ομάδα αναρωτιούνται; Ο Γκεριέρ με το γκολ του στο τελευταίο δευτερόλεπτο άφησε μια γλυκόπικρη γεύση καθώς ακόμα οι “γαλάζιοι” είναι στο κόλπο.

Με Ομόνοια “δάσκαλος”, με Ανόρθωση δεν κάνει…με ΑΕΛ βλέπουμε! Κάπως έτσι πάει με τις εναλλαγές στις απόψεις και στις γνώμες. Την περασμένη εβδομάδα ο Γιάννης Πετράκης ήταν “δάσκαλος”, για αυτή την εβδομάδα δεν κάνει, οι ποδοσφαιριστές ήταν πολύ καλοί με Ομόνοια, ψες δεν μπορούσαν. Όλα αυτά διαβάζουμε και θα διαβάζουμε μέχρι την τελική κατάληξη του πρωταθλήματος, μέσα στα social media, από φίλους του Απόλλωνα.

Υπομονή … γιατί ότι είναι να γίνει θα γίνει, απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές και θα δείξει. Όλοι κρίνονται στο τέλος και στον Απόλλωνα το γνωρίζουν ότι ακόμα είναι στα πόδια τους. Όμως αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα θα είναι σκούρα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy