Λυτρώθηκε με ΝΤΑΝΙΛΟ!

ΑΕΚ - ΑΕΛ (0-1)

Μεγάλη και σπουδαίας σημασίας νίκης πήρε η ΑΕΛ στην “ΑΡΕΝΑ” κόντρα στην ΑΕΚ με σκορ 1-0, με “χρυσό” σκόρερ τον Ντανίλο στο 84ο λεπτό. Με τη νίκη της αυτή η ΑΕΛ πέρασε στην πρώτη θέση με 68 βαθμούς και αναμένει την ολοκλήρωση του αγώνα της Ομόνοιας.

Το πρώτο 45λεπτο του αγώνα στο “ΑΡΕΝΑ” θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς δεν είδαμε ποδόσφαιρο ουσίας αλλά ποδόσφαιρο σκοπιμότητας με τις δύο ομάδες να έχουν η καθεμιά τους δικούς της σκοπούς. Αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Μαέ που πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Μολ, τα υπόλοιπα δεν θα τα θυμάται κανένας. Παιχνίδι κέντρου με την ΑΕΛ να υπερέχει κάπως στην κατοχή, ενώ η ΑΕΚ η να προσπαθεί να βρει χώρους για αντεπιθέσεις.

Ένα απ΄τα ίδια είχαμε και στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να μένουν κολλημένες στο μηδέν μέχρι και το 80ο λεπτό του παιχνιδιού. Ένα σουτ από την ΑΕΚ στο οριζόντιο δοκάρι από τον Γκονζάλεθ, ήταν το highligt του 2ου ημιχρόνου, ενώ η ΑΕΛ προσπάθησε με κάποια σουτ. Η λύτρωση για τους “γαλαζοκίτρινους” ήρθε στο 84΄με ένα ωραίο συρτό σουτ του Ντανίλου που πήγε στη γωνιά του Μολ που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να παίρνει μια σπουδαία νίκη και να ανεβαίνει στην κορυφή με 68 βαθμούς, προσπερνώντας τον Απόλλωνα και αναμένοντας τον αγώνα της Ομόνοιας.

Κίτρινες: Σπιρόφσκι / Νταβόρ, Ντανίλο

ΑΕΚ: Μολ, Τάντι(49΄Ιωάννου(87΄Μοισόφ)), Αντωνιάδης, Σπιρόφσκι, Τρισκόφσκι, Νάντο(64΄Ακοράν), Χέιτλι, Φερνάντεθ, Γκονζάλεθ, Φλοριάν και Μακρής(87΄Ναράνχο).

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τεισέιρα, Μεντόγεβιτς, Σάντος, Αντωνίου, Ντανίλο(89΄Πσισιέ), Ντάβορ, Ριέρα(90΄Αντάμοβιτς), Μαέ(90΄Μπάμπιτς), Τόρες και Αβραάμ(46΄Έουλερ).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy