“Μύρισε” Εθνική!!!

ΚΥΠΡΟΣ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (1-0)

Σαφώς αλλαγμένη η Εθνική μας ομάδα με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, έδειξε στα πρώτα δύο επίσημα με παιχνίδια με Σλοβακία και Κροατία, ότι κάτι αλλάζει και αποκτά αυτοπεποίθηση. Η απόδειξη της αλλαγής αυτής ήταν ο σημερινός(30/3) αγώνας κόντρα στη Σλοβενία και η μεγάλη νίκη με σκορ 1-0!

Πολύ καλά στάθηκε η Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο που κράτησε σε παθητικό ρόλο τους Σλοβένους, ενώ έβγαινε συχνά στην επίθεση και είχε τις προϋποθέσεις της. Μετά το πρώτο 20λεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα ελέγχοντας το παιχνίδι και στο 42΄μετά από ωραία ενέργεια και όμορφο σουτ του Πίττα μπήκε μπροστά στο σκορ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενο με 1-0.

Στην επανάληψη και πάλι οι διεθνείς μπήκαν δυνατά και μέχρι το 70΄δεν είχαν απειληθεί καθόλου από τους Σλοβένους. Τα λεπτά περνούσαν με τους διεθνείς μας να κρατάνε πολύ καλά και σωστά το υπέρ τους αποτέλεσμα με το παιχνίδι να μπαίνει στο τελευταίο του πεντάλεπτο. Στο 86΄μετά από ωραία ενέργεια του Λοίζου, ο Πίττας έκανε το σουτ αλλά ο Όμπλακ έσωσε τους Σλοβένους. Τέσσερα ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με τους Σλοβένους να προσπαθούν να πιέσουν.

Το σκορ δεν άλλξε με την Εθνική μας να παίρνει μια πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σλοβενία.

Κύπρος: Μιχαήλ, Αντωνίου, Σωτηρίου, Κούσουλος, Λαϊφης, N.Ιωάννου, Πίττας, Κάστανος(60΄Χάμπος), Αρτυματάς(90+Γκόκγκιτς), Παπουλής(82΄Λοίζου) και Πιέρος(90+Ηλία).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy