Nτεμπούτο ο “Μπίσε”

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μπορεί να έχει γεννηθεί στην Ολλανδία, αλλά η καταγωγή του είναι από το Σουρινάμ. Mε δεδομένο ότι έχει παίξει μόνο στις μικρές εθνικές των “οράνιε”, έχει δικαίωμα να… διαλέξει.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα, δέχθηκε κλήση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Σουρινάμ (είναι χώρα της Νότιας Αμερικής, συνορεύει δυτικά με τη Γουιάνα, ανατολικά με τη Γαλλική Γουιάνα και νότια με τη Βραζιλία), προκειμένου να συμμετάσχει στο Gold Cup το 2021. Το Σουρινάμ είναι μέλος της Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF) και για πρώτη φορά στην ιστορία του προκρίθηκε στην τελική φάση του Gold Cup.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ λοιπόν αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Aruba στις 02:00 τα ξημερώματα ώρα Κύπρου. Το Σουρινάμ έχει ήδη παίξει ένα αγώνα στο Β΄γκρουπ κόντρα στα νησιά Cayman, χωρίς την παρουσία του “Μπίσε”, επικρατώντας με 3-0.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy