Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ

Συνέχεια για το πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας είχαμε με την 23η, 24η και 25η αγωνιστική, ενώ για την Α΄κατηγορία είχαμε την 3η και 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ΑΕΛ και αγωνίζονται δανεικοί στο εξωτερικό είναι οι Λεάντρο Σίλβα στην Arouca Πορτογαλίας και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν που αγωνίζεται στη Λαμία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά για τον καθένα από αυτούς:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ(2-0), ούτε στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή(2-2) για τη 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν βασικός στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Penafiel(0-1), ενώ για την 25η αγωνιστική ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 69΄στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Vizela(1-1).

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Για την 23η αγωνιστική δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Αγία Νάπα(3-1) εκτός έδρας, για την 24η αγωνιστική ήταν βασικός κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας εντός έδρας(1-1), ενώ για την 25η αγωνιστική ήταν και πάλι βασικός κόντρα στον Ονήσιλο εκτός έδρας(3-1).

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ε.Ν.Π(0-1) για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ, ούτε και τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Καρμιώτισσα(2-2) για τη 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Μάρκος Μουστάκης(ΕΝΥ Ύψωνα): Για την 23η αγωνιστική ήταν βασικός κόντρα στον Αχυρώνα(1-1), εντός έδρας, για την 24η αγωνιστική ήταν βασικός στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στο ΘΟΙ(1-4), ενώ βασικός ήταν και στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΛΚΗ(0-3) για την 25η αγωνιστική.

Αντριγιά Μαίντεβατς(Εθνικός Άχνας): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 60΄ στον αγώνα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα(0-2) εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ, ενώ για τη 4η αγωνιστική ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 69΄στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ε.Ν.Π(1-0).

Γκεβόργκ Γκαζαριάν(Λαμία): Λόγω τραυματισμού δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του γιατί έχει ένα μυϊκό τραυματισμό. Βρίσκεται στην Κύπρο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy