Survivor 4 Spoiler (25/03): Μετά το “θέατρο” του παραλόγου, πάμε για πάρτι ένωσης!

Survivor 4 Spoiler (25/03): Τελείωσαν οι ασυλίες, τα έπαθλα, αλλά μεγάλη ένταση όμως ρε παιδάκι μου. Έγινε το έλα να δεις την Τετάρτη. Τελικά μετά τα περίεργα της Τρίτης στους Μπλε, με τον εάν η υποομάδα του Σάκη χτύπησε τα αγωνίσματα ή απλά έπαιζε στο χαλαρό, χθες είδαμε τα απίστευτα.

Η υποομάδα του Σάκη να μην κατέβει να αγωνιστεί, και οι Μπλε με τρεις παίχτες κατέβηκαν και αγωνιστικά κανονικά. Και όχι μόνο αυτό αλλά κέρδισαν. ΝΑΙ το είδαμε και αυτό. Τρεις παίχτες (Τζίμς, Νίκος, Άννα Μαρία) να κερδίζουν τους φορμαρισμένους κόκκινους που προέρχονταν από τρεις σερί νίκες.

Μπράβο στα παιδιά της κόκκινης ομάδας που δεν έκαναν χρήση του πέναλτι, και ο αγώνας παίχτηκε στα ίσα, όσο μπορείς να το πεις στα ίσα, με αυτήν την δυσαναλογία παιχτών.

Τα έχουμε δει όλα ή ακόμα περιμένουμε κάτι;

Σκέτη τρέλα μιλάμε.

Δεν ξέρουμε κατά ,πόσο ίσως να υποτίμησαν οι κόκκινοι την τριάδα των Μπλε, αλλά το αποτέλεσμα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Κυριολεκτικά κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Από χθες που σας είχαμε ανεβάσει το spoiler και λέγαμε μα γίνεται ρε αδερφέ να το ζήσουμε και αυτό, ή τίποτα fake κυκλοφορούν. Αλλά μόλις βγήκε το τρέιλερ λέμε ναι, αλλά πρέπει να το δούμε. Μόνο τότε το πιστεύεις κάτι τέτοιο.

Τελικά τις εντυπώσεις τις κερδίζει ο Τζέιμς και μεγάλοι χαμένοι οι Σάκης και Άλεξ.  Πάντα μιλάμε για την χθεσινή ιστορία που είδαμε.

Από την μία ο Τζέιμς που προερχόταν από σερί κακών αγώνων, μαζί με τους Νίκο και Άννα Μαρία κατάφερε ένα αγωνιστικό άθλο. Οι υποομάδα του Σάκη έχασε αρκετούς πόντους, με από το χθεσινό. Το σίγουρο είναι ότι ομάδα μπλε δεν υπάρχει, αφού η διάσπαση είναι ξεκάθαρη για πρώτη φορά τόσο ορατή. Και δεν υπάρχει πλέον πισωγύρισμα.

Έτοιμος να το γυρίσει ήταν ο Άλεξ

Τα πιτόγυρα μάλλον ήταν μεγάλος πειρασμός για τον Άλεξ που ήταν έτοιμος για την κολοτούμπα του αιώνα. Στο τσακ τον κράτησαν οι υπόλοιποι της υποομάδας του Σάκη και δεν πήγε στο τραπέζι των Μπλε με τους τρεις μεγάλους νικητές να απολαμβάνουν ένα πολύ καλό γεύμα.

Ασημακόπουλος σε Τριαντάφυλλο: Σένιος έγινες, για παντρειά δεύτερη

Ένα; εντελώς διαφορετικός Τριαντάφυλλος έκανε την εμφάνιση του με ένα τεράστιο νάρθηκα που σχεδόν κάλυπτε όλο το κορμί του, και τελικά είναι για 30 ημέρες εκτός αγώνων. Αλλά τι θα γίνει με τον ειδικό όρο, που μιλάει για πάνω από τρεις εβδομάδας αποχή;

Πολλά τα γέλια στην παραλία των κόκκινων και τα σχόλια από τους συμπαίχτες του για την περίεργη τουλάχιστον εμφάνιση του τραγουδιστή. Με αυτά και με αυτά τελικά έχει επιβιώσει ο Τριαντάφυλλος, αφού όπως φαίνεται τα πολύ δύσκολα είναι πίσω του, σχετικά με την σχέση του με τους υπόλοιπους.

Αποχώρησε η Άννα Μαρία

Έκπληξη ήταν σίγουρα η απόφαση από τα τηλεθεατόπουλα να βγάλουν εκτός παιχνιδιού την Άννα Μαρία, και να κρατήσουν την Χριστίνα Κεφαλά, Καλά για τον Τζέιμς δεν υπήρχε καμιά ανησυχία. Αν το δεις αγωνιστικά η Άννα Μαρία ήταν σαφώς καλύτερη, απλά οι φιλοι των μπλε ψήφισαν μάλλον οπαδικά και όπως φαίνεται υπερτερούν των φίλων της τριάδας.

Πολύ στεναχωρημένος ο Νίκος που είχε πολύ ποιο στενή σχέση με την Άννα Μαρία, αλλά και ο Τζέιμς που ήταν καλή του φίλη και τώρα μένουν οι δυο τους, απέναντι στην υπόλοιποι ομάδα. Μια σούπερ ημέρα μετά την μεγάλη νίκη τους επί των κόκκινων, και ένα πλουσιότατο γεύμα, τελικά έκλεισε με μια μεγάλη πίκρα.

Και τώρα ΕΝΩΣΗ και τρελό πάρτι.

Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι αυτό που θα δούμε δεν θα έχει προηγούμενο. Δεν είναι μόνο το φαγητό και ο χορός, αλλά και ποιοι είναι προσκεκλημένοι. Σας μιλάμε για ένα τρελό σκηνικό που έχει ετοιμάσει ο Ατζούν.

Στο αναμενόμενο πάρτι λοιπόν όλα θα ξεκινήσουνε με με ένα ζεστό μπάνιο, ενώ στη συνέχεια όλοι οι παίκτες θα περιποιηθούν τους εαυτούς τους, ενώ θα φορέσουν και πάρα πολύ ωραία ρούχα.

Πριν πάμε στους χορούς και τα πανηγύρια θα υπάρξει ένα απολαυστικό μενού από τον τεράστιο Έλληνα σεφ, Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Έπειτα θα ακολουθήσουν χοροί και τραγούδια στο μεγάλο πάρτι της ένωσης. Την αρχή θα κάνει η Στεφανία Ρίζου όπου θα καλωσορίσει τους παίκτες, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει ένας διαγωνισμός τραγουδιού.

Αυτό που θα είναι και το κερασάκι στη τούρτα. Αυτό που θα ξεσηκώσει και τους παίκτες του Survivor αλλά και τους τηλεθεατές. Καλεσμένος θα είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής παγκόσμιας φήμης, Jason Derulo.

Μέχρι τότε δεν θα χαθούμε, αφού το παρασκήνιο είναι πολύ πλούσιο, και έχουμε να σας πούμε αρκετά.

Να περνάτε όμορφα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy