Κίττος και Στραχίνια Κέρκεζ στο βασικό σχήμα της Ελπίδων

Δυο νεαροί που πήραν τις ευκαιρίες τους τη φετινή σεζόν και συνεχίζουν να αγωνίζονται με τις ομάδες τους είναι στο βασικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων, που αγωνίζεται αυτή την ώρα με την Ελλάδα στην Αθήνα.

Ο λόγος για τον νεαρό τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας, Στέφανο Κίττο και τον αμυντικό της ΑΕΛ, Στραχίνια Κέρκεζ. Οι δυο τους πήραν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στις ομάδες τους από τα μαλλιά και πλέον είναι και διεθνείς. Οι άλλοι δύο που κλήθηκαν από τον Γιάννη Οκκά και είναι από την ΑΕΛ, ο Δημήτρης Αβραάμ και ο νεαρός τερματοφύλακας Μιχάλης Κυριάκου είναι στους αναπληρωματικούς του αγώνα.

Όταν οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές παίρνουν τις ευκαιρίες και τους δίνεται ο αγωνιστικός χρόνος, τότε θα μπορέσουμε με ένα καλό σχέδιο και πρόγραμμα, να δημιουργήσουμε καλές Εθνικές ομάδες και να ψηλώσουμε τον πήχη όσον αφορά τη διάκριση, άλλωστε έχουμε πληθώρα παραδειγμάτων από την Εθνική Ανδρών.

Δείτε το παιχνίδι σε livestreaming εδώ: https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=50253&NewsType=22

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy