Επιστροφή στην εθνική Γαλλίας για Ντεμπελέ

Μετά από 2,5 χρόνια ξανά στην Εθνική Γαλλίας

Η επιστροφή του Ουσμάν Ντεμπελέ, μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια, είναι η είδηση στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τα πρώτα προκριματικά παιχνίδια του Μουντιάλ 2022, την οποία ανακοίνωσε σήμερα (18/3) ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από συνεχείς τραυματισμούς, ήταν μέλος των “τρικολόρ” που κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία, αλλά δεν είχε κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του από το Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς. Ο 24χρονος εξτρέμ είναι υγιής και σε πολύ καλή κατάσταση στο τελευταίο διάστημα, γεγονός που επέτρεψε στον Γάλλο ομοσπονδιακό να τον επαναφέρει στην εθνική.

Εκτός του Ντεμπελέ, στην 26μελη αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντεσάμπ επιστρέφουν ακόμη δύο πρωταθλητές κόσμου, ο Τομά Λεμάρ της Ατλέτικο και ο τερματοφύλακας Αλφόνς Αρεολά της Φούλαμ. Αποκλείστηκαν οι τραυματίες Ουπαμεκανό και Τολισό, ενώ αντιθέτως κλήθηκαν οι Πογκμπά, Μαρσιάλ και Κομάν που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα.

H Γαλλία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά την προσεχή Τετάρτη (24/3), υποδεχόμενη στο “Σταντ ντε Φρανς” την Ουκρανία. Θα ακολουθήσουν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με το Καζακστάν (28/3 στην Αστάνα) και τη Βοσνία (31/3 στο Σαράγεβο).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy