Αυτό θέλει ο Απόλλων από το ντέρμπι ΑΕΛ – Ομόνοια (pics)

Η ισοπαλία στο ΑΕΛ - Ομόνοια το ιδανικό αποτέλεσμα για Απόλλων

Ο Απόλλων έκανε το καθήκον του κερδίζοντας απόψε(12/3) την ΑΕΚ και πλέον περιμένει το αυριανό ντέρμπι κορυφής μεταξύ της ΑΕΛ με την Ομόνοια.

Οι “γαλάζιοι” έπιασαν στους 59 βαθμούς την ΑΕΛ και βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια. Το αποτέλεσμα που βολεύει τον Απόλλωνα στο αυριανό (13/3) ντέρμπι κορυφής δεν είναι άλλο από την ισοπαλία, αφού θα έχει σε απόσταση αναπνοής και τους δύο συνδιεκδικητές του για τον τίτλο.

Η ισοπαλία θα δώσει την δυνατότητα στον Απόλλωνα να βρίσκεται στο -1 από την ΑΕΛ και στο -2 από την Ομόνοια. Στην επόμενη (4η) αγωνιστική των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος η ΑΕΛ θα πάει να παίξει στο “Παπαδόπουλος” την Ανόρθωση, η Ομόνοια την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο “Μακάρειο”. Αν ο Απόλλωνας φύγει με το διπλό από την Λευκωσία, την 5η αγωνιστική με νίκη του επί της Ομόνοιας, στο Τσίρειο και τυχόν απώλεια της ΑΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση, θα πιάσει κορυφή.

Σε περίπτωση που το αυριανό ντέρμπι έχει νικητή τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα για τον Απόλλωνα, ποσό μάλλον αν ο νικητής είναι η Ομόνοια.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy