Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ

Συνέχεια για το πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας είχαμε με την 20η, 21η και 22η αγωνιστική, ενώ για την Α΄κατηγορία είχαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι-οφ.

Οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ΑΕΛ και αγωνίζονται δανεικοί στο εξωτερικό είναι οι Λεάντρο Σίλβα στην Arouca Πορτογαλίας και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν που αγωνίζεται στη Λαμία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά για τον καθένα από αυτούς:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ κόντρα στην Πάφο(2-1), ούτε στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ε.Ν.Π(4-2) για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ανδρέας Φράγκου(Άρης): Για την 20η αγωνιστική ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 65΄στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΕΝΥ(1-0), για την 21η αγωνιστική μπήκε ως αλλαγή στο 64΄στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ομόνοια Ψευδά(1-0), ενώ για την 22η αγωνιστική ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 73΄στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Π.Ο.Ξυλοτύμπου.

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του λόγω τιμωρίας για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη CD Cova Piedade(2-1), ενώ για την 23η αγωνιστική ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 63΄στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Benfica B(3-1).

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Για την 20η αγωνιστική δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Διγενή Μόρφου(3-1) εντός έδρας, για την 21η αγωνιστική ήταν βασικός κόντρα στον ΑΣΙΛ εκτός έδρας(1-0), ενώ για την 22η αγωνιστική ήταν και πάλι βασικός κόντρα στην ΠΑΕΕΚ εντός έδρας(1-1).

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα(1-1) για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ, ούτε και τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα(1-2) για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Μάρκος Μουστάκης(ΕΝΥ Ύψωνα): Για την 20η αγωνιστική δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του κόντρα στον Άρη(1-0) εκτός έδρας λόγω τιμωρίας, για την 21η αγωνιστική ήταν βασικός στην εντός έδρας νίκη κόντρα στον Π.Ο.Ξυλοτύμπου, ενώ βασικός ήταν και στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Οθέλλο(2-1) εκτός έδρας για την 22η αγωνιστική.

Αντριγιά Μαίντεβατς(Εθνικός Άχνας): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ(2-0) εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ, ενώ για τη 2η αγωνιστική ξεκίνησε ως βασικός, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 29΄και έγινε αλλαγή στο 73΄στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Δόξα(2-1).

Γκεβόργκ Γκαζαριάν(Λαμία): Για την 24η αγωνιστική μπήκε ως αλλαγή στο 73΄στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στα Γιάννενα(0-0), ενώ για την 25η αγωνιστική δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό(3-0) εκτός έδρας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy