Επικράτησε με τεσσάρα και αναπτέρωσε τις ελπίδες της

Πολύ μεγάλη νίκη σήμερα(5/3) για την Καρμιώτισσα κόντρα στην Ε.Ν.Π με 4-2, που τις δίνει ελπίδες παραμονής. Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Ένα πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Ρομό είχαμε στο “Στέλιος Κυριακίδης” με την Καρμιώτισσα να αντιμετωπίζει την Ε.Ν.Π. Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα του στο 9΄και στο 34΄, ενώ ενδιάμεσα και στο 23΄φάνηκε άτυχος καθώς η μπάλα αφού τον είχε ως τελικό αποδέκτη μπήκε στα δίκτυα της ομάδας του.

Όμορφο λοιπόν το παιχνίδι με την ομάδα της Καρμιώτισσας να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1 υπέρ της και να ψάχνει στην επανάληψη να κρατήσει αυτό το σκορ και γενικά τη νίκη έτσι ώστε να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή.

Στην επανάληψη η Ε.Ν.Π προσπάθησε να αντιδράσει κερδίζοντας την κατοχή της μπάλας αλλά η προσπάθεια της δεν καρποφόρησε με κάποιο γκολ. Αντίθετα η ομάδα της Καρμιώτισσας με τον Χατζηβασίλη έκανε τα τέρματα της τρία στο 77΄, δίνοντας άλλο πλέον αέρα νίκη στον αγώνα. Στις καθυστερήσεις και στο 90+1 η Ε.Ν.Π μείωσε σε 3-2 με φοβερό σουτ του Φελίπε.

Ο διαιτητής του αγώνα πρόσθεσε έξι λεπτά καθυστερήσεων με την Καρμιώτισσα να προσπαθεί να κρατήσει το υπέρ της σκορ, ενώ την Ε.Ν.Π να προσπαθεί να ισοφαρίσει. Τελικά στο 90+5 η Καρμιώτισσα “καθάρισε” τον αγώνα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Χατζηβασίλη σε αντεπίθεση και να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη με 4-2 αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή!

 

Κίτρινες: Χρίστου / Λουσέρο

Καρμιώτισσα: Κίττος, Στυλιανού, Ευσταθίου, Ρομό, Χριστοφή, Πέρεζ, Ι.Σάσι(79΄Χέργκοβιτς), Μ.Σάσι(67΄Ντουάρτε), Χατζηβασίλης, Χρίστου, Ρέινολντς

Ε.Ν.Π: Γκατσέφσκι, Μπάρνι, Ιρέπ(40΄Θεοδώρου), Λουσέρο, Γκάντο, Κοσμάς(66΄Μαρκόφσκι), Μπαρμπόσα, Κοτσώνης, Μπάλαζιτς, Φελίπε, Νγκο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy