Έλεγχος δανεικών Καρμιώτισσας

Τι έκαναν οι τρεις ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας που αγωνίζονται ως δανεικοί

Συνέχεια είχαμε στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορία με την 20η και 21η αγωνιστική και υποχρεώσεις είχαν οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας που αγωνίζονται δανεικοί.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ο Θεόδωρος Ανδρονίκου και Ιωάννης Πιερή στον Κούρη Ερήμης και o Κλεάνθης Πιερή στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

 

Θεόδωρος Ανδρονίκου(Κούρης Ερήμης): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Διγενή(3-1) για την 20η αγωνιστική, ενώ για την 21η αγωνιστική

Ιωάννης Πιερή(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο παιχνίδια τόσο της 20ης αγωνιστικής με τον Διγενή(3-1) εντός έδρας, όπως και στην 21η αγωνιστική κόντρα στον ΑΣΙΛ(0-1) εκτός έδρας.

Κλεάνθης Πιερή(ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα): Ήταν εκτός αποστολής από τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Άρη(1-0)λόγω τραυματισμού, ενώ για την 21η αγωνιστική κόντρα στην Π.Ο.Ξυλοτυμπου(2-1) επανήλθε και πέρασε ως αλλαγή στο 88΄.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy