Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού για τα επεισόδια

Ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το Σαββατοκυρίακο(13,14/2) στην πόλη μας εξέδωσε ο Δήμος Λεμεσού.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Λεμεσού, ενώνουμε τη φωνή μας με τα ιστορικά σωματεία της πόλης, ΑΕΛ και Απόλλωνα, ζητώντας να σταματήσουν άμεσα οι βανδαλισμοί και οι επιθέσεις προτού θρηνήσουμε θύματα.

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της Λεμεσού, καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες απεχθείς πράξεις. Ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, όπου όλοι οφείλουμε να προστατεύσουμε την πόλη μας και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Περιστατικά βίας και «βεντετισμού» διακυβεύουν τη δημόσια ασφάλεια και τάξη και πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από την Αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές.

Όλοι οι Λεμεσιανοί φίλαθλοι πρέπει να είμαστε περήφανοι που οι δύο μεγάλες ομάδες της πόλης μας διεκδικούν με αξιώσεις το κυπριακό πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την μικρή μερίδα δήθεν φιλάθλων, που αμαυρώνουν την ιστορία των σωματίων μας και προσβάλλουν τον πολιτισμό της πόλης μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy