Έσωσε τον βαθμό ο Νταμπό στις καθυστερήσεις

Έσωσε τελικά τον βαθμό στις καθυστερήσεις με τον Νταμπό ο Απόλλωνας, που κινδύνεψε να χάσει τον αγώνα και τελικό αποτέλεσμα στο “Στέλιος Κυριακίδης” 1-1. Ο διαιτητής της αναμέτρησης με το γκολ του Απόλλωνα σφύριξε τη λήξη, κάτι που μπέρδεψε.

Το πρώτο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με τον Απόλλωνα να υπερέχει και να κρατά περισσότερο τη μπάλα, η κατοχή ήταν 63% με 37%, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να απειλήσει την εστία του Τούμπα. Αν εξαιρέσουμε μια κεφαλιά του Πίττα, οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας αμύνονταν πολύ σωστά και δεν άφηναν χώρους στους “γαλάζιους”. Όταν έβρισκαν την ευκαιρία έβγαιναν μπροστά και προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις.

Μέσα σ΄ένα δίλεπτο ο Πίττας έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, πρώτα στο 35΄με κεφαλιά του Πίττα και στη συνέχεια με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ στο 37΄με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε και με σκορ 0-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, χωρίς κάποια καθυστέρηση.

Με μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αφού στο 48΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέδρο, ο Γιούστε έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Τούμπας απέκρουσε εντυπωσιακά με διπλή προσπάθεια. Μετά την ευκαιρία του Απόλλωνα, η Καρμιώτισα ανέβασε ρυθμό και πίεσε τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα στο 69΄να σκοράρει και να μπει μπροστά στο σκορ με 1-0 με το Ρομό!

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να απειλήσει και να φτασει στην ισοφάριση αλλά ο Τούμπας στο 82΄απέκρουσε με υπερένταση την κεφαλιά του Ρομπέρζ, ενώ στο 84΄το δυνατό σουτ του Ματέι πέρασε μόλις έξω. Τα λεπτά κυλούσαν με τον Απόλλωνα να καταφέρνει να ισοφαρίσει στο 90+7 με τον Νταμπό και να παίρνει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας(1-1).

Κίτρινες: Τούμπας, Μπαργκάν, Ι.Σασι / Γιούστε, Πέδρο

Καρμιώτισσα: Τούμπας, Ευσταθίου, Μπαράνοφ, Ρομό, Χριστοφή(73΄Στυλιανού), Πέρεζ, Ι.Σάσι, Χατζηβασίλης(63΄Χρίστου), Βαλέντε(90+Σάββας), Ρέινολντς και Νεοφύτου(63΄Μπαργκάν)(90+Μ.Σάσι).

Απόλλων: Δημητρίου, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Μαλεκκίδης, Χάμπος(75΄Ματέι), Ντένιτς(81΄Μπένσοπ), Γιαννιώτας(57΄Παπουνασβίλι), Πίττας(75΄Νταμπό), Μπίσεσβαρ και Ντιγκινί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy