Επαναπατρισμός Μουστάκη και πάει δανεικός στον ΕΝΥ

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μάρκος Μουστάκης, επέστρεψε εδώ και καιρό από τη Μάλτα όπου αγωνιζόταν δανεικός στην Balzan και πλέον θα αγωνίζεται στην ομάδα του ΕΝΥ Ύψωνα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε πριν από τις διακοπές των γιορτών στην Κύπρο και αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, τερματισμός δανεισμού από την ΑΕΛ, υπογραφή συμβολαίου με ΕΝΥ και εγγραφή του στην ΚΟΠ, θα βοηθήσει την ομάδα του Ύψωνα στην προσπάθεια που κάνει, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας, για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Μουστάκης αξίζει να αναφέρουμε ότι γι΄ αυτόν είναι γνωστά τα “λημέρια” στον Ύψωνα αφού τη σεζόν 2019-2020 αγωνιζόταν και πάλι ως δανεικός στην ομάδα του ΕΝΥ. Αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και όλοι όσοι τον ξέρουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Μουστάκη. Αύριο Δευτέρα(1/2) θα ανακοινωθεί και επίσημα η εγγραφή του από την ΚΟΠ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy