Μεγάλο παιχνίδι με νικητή τον Απόλλωνα

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε σήμερα(26/1) στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών με τον Property Gallery Απόλλωνα να επικρατεί τελικά της Ανόρθωσης με 3-1 σετ.

Οι “γαλάζιες” του Απόλλωνα πήραν τα πρώτα δύο σετ με το ίδιο σκορ 25-17 και 25-17, για να αντιδράσουν οι παίκτριες της Ανόρθωσης και να πάρουν το τρίτο σετ με 25-19. Το τέταρτο σετ ήταν για γερά νεύρα, αφού πήγαινε πόντο πόντο για να επικρατήσει στο τέλος ο Απόλλωνας με 25-22, να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που τον ανεβάζουν στους 30 βαθμούς και παραμένει στην πρώτη θέση.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ventura, Lavruk,      Κωνσταντίνου, Λάμπρου, Ιορδάνους, Perez – Λίμπερο 1: Χριστοφόρου, Λίμπερο 2: Ζακχαίου. – Αλλαγές: Σιμανόφσκι.
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(AL. BOSCOVIC): Ριαλά, Ζεμπύλα, Btatunhina, Βασιλείου, Caetano, Xαραλάμπους – Λίμπερο: Δαϋίδ –  – Αλλαγές: Ιωάννου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy