Πόντο, πόντο και βλέπουμε…

Σ΄ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο “Στέλιος Κυριακίδης”, Καρμιώτισσα και Πάφος εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν με διαφορετικούς στόχους η καθεμιά στο πρωτάθλημα.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Καρμιώτισσας κόντρα στην Πάφο. Η ομάδα των τυπικά γηπεδούχων έδειχνε πιο επιθετική, έχοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις, όπως και οι ποδοσφαιριστές της Πάφου. Οι δύο ομάδες έδειχναν να προσέχουν περισσότερο να μην δεχθούν γκολ, παρά να σκοράρουν, ενώ στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε πολύ κάτι που έδειχνε και τη σημασία του αποτελέσματος. Δεν είχαμε κάποια πολύ καλή ευκαιρία, ενώ αντίθετα η προσοχή που έδειχναν στην άμυνα τους οι δύο ομάδες φαίνεται και από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που είχαμε.

Στους ίδιους ρυθμούς συνέχισε ο αγώνας και στην επανάληψη, αφού οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές. Στα τελευταία 15λεπτά η Πάφος έγινε πιο επιθετική, ενώ ο τερματοφύλακας Κυριακίδης είχε τραυματιστεί αλλά δεν μπορούσε να γίνει άλλη αλλαγή καθώς είχαμε τρεις διακοπές και συνέχισε χωλαίνοντας.

Στο 90΄η Πάφος είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεριγκό να σκοράρει αλλά η μπάλα έφυγε απελπιστικά έξω. Εξαιτίας του τραυματισμού του Κυριακίδη, οι καθυστερήσεις ήταν έξι λεπτά. Ευκαιρία είχε με τον Χρίστου και η Καρμιώτισσα στις καθυστερήσεις με τον Χρίστου που την σπατάλησε. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0!

Κίτρινες: Ρέινολντς, Νεοφύτου, Στυλιανού / Πάνιτς, Αουρέλιο

Καρμιώτισσα: Κυριακίδης, Στυλιανού(71΄Χατζηβασίλης), Ευσταθίου(82΄Χριστοφή), Μπαράνοφ, Ρόμο, Μπαργκάν(82΄Πέρεζ), Σασί, Μαλεκκίδης, Χρίστου, Ρεϊνολντς και Νεοφύτου(58΄Ντουάρτε).

Πάφος: Ρούτκο, Σαϊθ, Κβίντα, Τόρες, Μέρφι(64΄Ράκελς), Φουρ, Αραγιούρι, Αουρέλιο, Βαλακάρι, Καμπράλ(71΄Μπερικό) και Πάνιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy