Τάσεις αυτοκτονίας… έλλειψη επικοινωνίας!!!

Εκεί στον Απόλλωνα φαίνεται ότι είναι αυτοκαταστροφικοί, δεν εξηγείται αλλιώς!!!

Εκεί στον Απόλλωνα φαίνεται ότι είναι αυτοκαταστροφικοί, δεν εξηγείται αλλιώς!!!

Εδώ έφεραν στην Κύπρο ένα παικταρά, που αν βρεθεί στο “φεγγάρι” του θα τους βοηθήσει αφάνταστα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, έκαναν ίσως μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Κύπρο και προσπαθούν να τα χαλάσουν όλα βγάζοντας προς τα έξω προβλήματα ενδοοικογενειακά.

ΟΚ ήρθε η ήττα αποκλεισμού όπως ήρθε και πλέον έστρεψαν από χθες την προσοχή τους στον μεγάλο στόχο, αλλά ρε παιδί μου δεν είναι ανάγκη να δημιουργούνται προβλήματα, που να δίνουν πατήματα στους αντιπάλους. Ο κόσμος της ομάδας σωστά διαμαρτυρήθηκε, έκανε κριτική, σχολίασε αντέδρασε για το χθεσινό(20/1) αποτέλεσμα αλλά θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει στον μεγάλο της πλέον στόχο, το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και όχι να ακούει πειθαρχικά παραπτώματα, αντιδράσεις ποδοσφαιριστών για συμπαίκτες τους και άλλα πολλά και διάφορα.

Αυτά συμβαίνουν και λύνονται ενδοοικογενειακά, άλλωστε το είπε και ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης, σε πρόσφατη ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ότι “οι αποχωρήσεις είναι εσωτερικό θέμα”. Βέβαια ίσως να λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, αφού μπορεί να μην γνώριζε τις παλιές υποθέσεις με Ζάντερ, Ρομπέρζ, Νσούε και τώρα ακούει για Αγκίρε.(Εδώ και μέρες υπάρχουν θέματα, αλλά κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα).

Ο κόσμος κύριοι στον Απόλλωνα, θέλει τη διοίκηση του να λέει τα πράγματα με το όνομα της, άλλωστε η πολλή εσωστρέφεια και μυστικοπάθεια δεν λύνει προβλήματα. Έρχονται μεταγραφές που υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να πανηγυριστούν και η έννοια είναι να ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα, για μια “κακή παρένθεση”.

Ο κόσμος των “γαλάζιων”, δεν είναι τυχαία που αντιδρά στα socia media και όχι μόνο, αφού εδώ και χρόνια ψάχνει το τι φταίει και εκεί που πάει να γίνει το βήμα παραπάνω, έχουμε χαρακίρι από την ίδια την ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy