Η διαβάθμιση για δύο αποφασίσθηκε, πως θα γίνει όμως;(Τα σενάρια που κυκλοφορούν)

Μετά από αίτημα δέκα μελών της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ, η Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι έχει συγκληθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

Ενώπιον της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, θα τεθούν προς συζήτηση θέματα που διαβιβάστηκαν από τα Σωματεία στην ΚΟΠ. Ένα από τα θέματα αλλά και το πιο βασικό που θα τεθεί είναι η διαβάθμιση για τη φετινή σεζόν μόνο δύο ομάδων αντί τεσσάρων που προνοούσε η προκήρυξη της ΚΟΠ. Τι να τεθεί, αφού είναι ήδη προαποφασισμένο!

Το μεγάλο ζήτημα όμως και οι διαφωνίες που προκύπτουν είναι αλλού, στο πώς θα γίνει φέτος;

Τα σενάρια που υπάρχουν στην πιάτσα και κυκλοφορούν είναι τρία:

1ο σενάριο: Να δημιουργηθούν δύο όμιλοι των εφτά ομάδων, αντί των έξι όπως ήταν. Ο πρώτος όμιλος να παίξει στα πλέι-οφ για το πρωτάθλημα και τις θέσεις της Ευρώπης και το δεύτερο για τη διαβάθμιση.

2ο σενάριο: Να διαμορφωθούν δύο όμιλοι, ο μεν πρώτος με έξι ομάδες για το πρωτάθλημα και τις θέσεις της Ευρώπης και ο δεύτερος με οκτώ ομάδες για τη διαβάθμιση.

3ο σενάριο: Να γίνει ακριβώς το αντίθετο με το δεύτερο σενάριο, δηλαδή οι οκτώ πρώτες ομάδες να παλέψουν για τον τίτλο και τις θέσεις της Ευρώπης και οι υπόλοιπες έξι για τη διαβάθμιση.

Ότι και να αποφασίσουν, θα είναι αυτό που βολεύει τους περισσότερους παράγοντες ομάδων αν όχι όλους! Όπου υπάρχει το περισσότερο χρήμα, εκεί και η απόφαση: Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy