«Απλά δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο…»

Η Ιντερ νίκησε, χθες, στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του καμπιονάτο, επικρατώντας με 2-0 της πρωταθλήτριας Γιουβέντους στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και έφθασε στην κορυφή τη Μίλαν, με παιχνίδι περισσότερο καθώς οι «ροσονέρι» δοκιμάζονται σήμερα στη Σαρδηνία, απέναντι στην Κάλιαρι. Ο τεχνικός της ομάδας του Τορίνο, Αντρέα Πίρλο, δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για την απόδοση των παικτών του:

«Είχαμε λανθασμένη νοοτροπία από την αρχή του αγώνα και όταν δεν έχεις την αποφασιστικότητα να κερδίζεις μονομαχίες, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για σένα. Απλά δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, φοβηθήκαμε το επιθετικό παιχνίδι της Ίντερ και στο μυαλό μας ήταν μόνο να παίξουμε άμυνα, χωρίς να βγάζουμε ούτε σε αυτό το τομέα επιθετικότητα. Είναι μία άσχημη ήττα, δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε χειρότερα αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να προετοιμαστούμε για το ιταλικό Σούπερ Καπ την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο την Νάπολι.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy